Top of The Falls Restaurant


< Back

Top of The Falls Restaurant

Location
Niagara Falls, NY
Year Completed
2003
Building Type
Renovation/Addition
Size
5,300 sq. ft.
Cost
$1,000,000
Client
Delaware North Companies

HHL Architects redesigned this well known restaurant located in the Niagara Reservation State Park on Goat Island, at the center of Niagara Falls’ precipice.

The semi-circular building, originally a souvenir shop and cafeteria, has been redesigned for the restaurant operator. The new design provides exterior decks for dining and observation, and creates tiered seating levels, allowing clear sightlines of the spectacular view of Niagara Falls.

A new focal point bar is provided at the main entry to the restaurant, and is separated from the central dining space by a textured glass ‘water wall’.

< BACK